Instagram Facebook
Telefon 2972 2028 - E-mail post@antikk.dk - Knabrostæde 13, 1210 København K
Dansk English

Privatlivspolitik i shoppen

Privatlivspolitik og betingelser i shoppen

Privatlivspolitik

Antikvitet.net ejes, udvikles og drives af:

Netordre.dk Aps
Baldersbuen 15 A 
2640  Hedehusene

Telefon: +45 26186902
E-mail: post@antikvitet.net

Cvr 30610970

Antikvitet.net er en fællesportal for flere handlere indenfor Kunst-, Antik- & Design. Disse handlere kaldes her: udstillere. Netordre leverer systemerne der driver både antikvitet.net og disse udstilleres shopfunktioner, og som følge heraf er privatlivspolitikken for alle disse udstillere defineret her fra Netordre.dk Aps. I det følgende kaldes den besøgene på hjemmesiden: gæsten.

Netordre behandler gæstens personoplysninger forsvarligt og i overensstemmelse med persondataloven. Vi indhenter aldrig følsomme personoplysninger og behandler kun dine indhentede persondata til at levere og dokumentere dine køb hos vore udstillere.

Dine data udleveres ikke til tredjemand uden din tilladelse, medmindre myndigheder måtte kræve dem udleveret.

Indsamling og behandling af personoplysninger
I vores webshop indsamler vi alene persondata, når det er nødvendigt i forbindelse med dit køb. Vi indsamler følgende persondata ved dit køb:

  • Dit fulde navn
  • Din ordres leveringsadresse
  • E-mail
  • IP nummer på den internetforbindelse du handler fra.
  • Telefonnummer
  • Betalingsoplysninger

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine personlige data overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi opbevarer kun dine persondata sålænge vi har juridisk forpligtelse til det, eller så længe som du måtte ønske det.

Behandlingsgrundlag og formål
Vi indsamler udelukkende dine personoplysninger, når du gennemfører en handel i vores webshop. Dette alene for at udstilleren kan gennemføre ordren og sende dig varen.  Din e-mailadresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne sende en ordrebekræftelse til dig og give information om forsendelse, og for at vi nemt kan kontakte dig hvis der opstår behov for dette i forbindelse med din ordre.

Når du betaler for din ordre på check-ud siden indsamler vi dit navn og din IP adresse. Disse oplysninger anvendes og gemmes kun i forbindelse med betalingsafviklingen og til at opfylde den indgåede aftale.

Hvis du ikke ønsker at opgive de påkrævede persondata for at gennemføre en ordre/et køb, kan du desværre ikke købe produkter på vores webshop, da vi så ikke kan levere dem til dig.

Sletning/bevaring af persondata og data om køb.
Vores regler om sletning af ordrer er i høj grad styret af vores behov for at overholde Bogføringslovens §10. Vi har ingen interesse i at holde på dine data længere tid end du selv måtte ønske det. Omvendt har flertallet af vore gæster glæde af at kunne dokumentere deres køb mange år tilbage, og for disse vil vi sikre en forsvarlig opbevaring af deres data.

Du kan slette hele din konto, hvorved du ikke længere kan logge ind og se dine gennemførte ordrer. Log ind på din konto og gennemfør proceduren ”slet min konto” herindefra. Bemærk at ordrer der er yngre end 5 år, stadig vil kunne ses hos den enkelte udstiller. Ordrer der er ældre end 5 år og tilhører en slettet konto, slettes automatisk helt fra vores database.

Du kan slette enkelte ordrer. Log ind på din konto, og når en ordre er mere end 5 år gammel kan du vælge ”slet ordrehistorik” på ordreniveau.

Andre modtagere af persondata
Vi vil aldrig dele dine persondata med 3. mand

Betalingsgateway i vores system, er det du benytter hvis du vælger betaling med kort eller mobilepay. Altså IKKE hvis du vælger kontant ved afhentning eller kontooverførsel. Den betalingsgateway vi benytter er Quickpay.

Dine rettigheder
Er du registreret i vores webshop-system, har du naturligvis ret til at få at vide hvilke oplysninger, vi har registreret i vores system. Du kan som ovenfor nævnt selv se, slette eller rette dine persondata. Du kan også selv slette ordredata der er mere end 5 år gamle, men du kan ikke slette eller rette ordredata der er yngre end 5 år.

Cookies-politik
På vores websider (både antikvitet.net og udstillernes) Cookies til Google Analytics. Det gør vi primært til statistik, men også for at forbedre hjemmesidens funktioner og optimere brugervenligheden. Der lagres ingen personhenførbare oplysninger i vores cookies.

 



Vi tager imod føglende:


  •  

    Følg os:
    Kontakt
  • Antik K

  • Knabrostræde 13,
  • DK - 1210 København K.


  • Tel: +45 2972 2028

  • Email: post@antikk.dk